CLIENT LOGIN
 
 
 

Vizualni identitet

Što čini vizualni identitet neke tvrtke? Kako ga možemo definirati? Prije svega treba reći da je vizualni identitet cjelokupni utisak, imidž, pečat što ga neka tvrtka, osoba, brend ostavlja na svoju okolinu. Gradi se se pomoću različitih vizualnih komunikacijskih sredstava, konvencionalnih poput logotipa, poslovnog pisma ili memoranduma, brošura, promotivnih materijala, označivača, kao i suvremenih: web stranica, …

Vizualni identitet (prepoznatljivost)b ne birate, on nastaje. Na njega se može utjecati, možete ga svjesno mijenjati gradeći reputaciju u onom smjeru u kojem želite da vaša tvrtka raste..

Ako ste tek osnovali tvrtku ili stvarate neku poslovnu ideju, kreirate novi proizvod kojeg želite plasirati na tržište ili osnivate organizaciju rado ćemo vam pomoći u osmišljavanju cjelokupnog vizualnog identiteta, koristeći naše desetljetno iskustvo i znanje koji su rezultat promišljanja u radu s preko 300 zadovoljnih klijenata. Pogledajte neke od naših referentnih radova.

Logotip (engl. logo, logotype) temelj je vizualnog identiteta. Obično ste radi o simbolu, znaku vezanom za ime vaše vrtke, brenda ili organizacije, projekta i slično, odnosno o grafičkom rješenju imena. O snazi logotipa možete i sami svjedočiti. Jednostavno se sjetite imena nekog svjetskog brenda; sigurno vam se u «glavi» momentalno stvara mentalna slika njegovog znaka (izgled logotipa, boje, oblik slova, njegova primjena).


Prije nego pristupimo izradi logotipa, razgovaramo s vama, kao našim klijentom, nastojeći pomiriti vaša očekivanja, ideje i ciljeve sa zakonitostima dizajnerske i marketinške struke u cilju postizanja što veće uspješnosti.

Logotip ćete moći primijeniti na sve marketinške tiskane i on-line (web stranice, bannere, telope, i sl.) materijale.

1. Identum za klijenta izrađuje jedan prijedlog s više varijanti. Ukoliko klijent nije zadovoljan, Identum izrađuje još jedan prijedlog. Dajemo 100% garancije sto znači da ukoliko niste zadovoljni s ponuđenim rješenje, jamčimo vam povrat novca.

2. Isporučujemo logotip u standardnim tiskarskim formatima pogodnim za sve vrste tiskanja i drugih aplikacija. Boje logotipa biti će definirane u standardnim skalama (Pantone, CMYK, RGB), te u .jpg formatu prihvatljivom za korištenje na internetu.

3. Osim logotipa, isporučujemo klijentu i tzv. knjigu grafičkih standarda – naputak koji jednoznačno određuje način na koji se vaš logotip koristi za brojne promotivne materijale. Knjiga standarda pomaže u praćenju i očuvanju vizualnog identiteta klijenta, a koristi svim daljnjim dizajnerima, web dizajnerima i grafičarima u pravilnoj upotrebi logotipa na sve promotivne i marketinške materijale koji služe u komunikaciji s tržištem u budućnosti.

4. Klijentu ovog paketa usluga izrađujemo i dizajn te grafički prijedlog izgleda posjetnice, memoranduma – poslovnog pisma i kuverte, i to u full color izvedbi te u crno-bijeloj izvedbi.

english | svenska
Izrada web stranica
Web shop
Web strategija i marketing
Što je "domena"
Vizualni identitet
Vizualni identitet web stranice
Grafički dizajn
SEO/SEM i društvene mreže
AdWords oglašavanje


Identum d.o.o.

Vrhovo 1
51 000 Rijeka

t. +385 51 637 800
f. +385 51 637 801

info@identum.hr