CLIENT LOGIN
 
 
 

Grafički dizajn

Poslužimo se definicijom grafičkog dizajna koju ćete naći na stranicama Wikipedije.

Grafički dizajn
je vrsta primijenjene umjetnosti koja najčešće uključuje kombiniranje tipografije, ilustracije, fotografije i tiska, kako bi se vizualnom komunikacijom prenijela neka ideja ili poruka, u svrhu informiranja, uvjeravanja ili educiranja.

U novije se vrijeme grafički dizajn podjednako bavi i novijim tehnologijama, primjerice videozapisima, filmom ili multimedijom. Premda uglavnom vezan uz dvodimenzionalno, ne isključuje i bavljenje trodimenzionalnim objektima (ambalažom, industrijskim dizajnom, dizajnom izložbenih prostora pa čak i arhitekturom).
Iako oblikovanje formi zahtijeva kreativnost i poznavanje stilova (donedavna su grafički dizajneri u većini slučajeva bili školovani umjetnici: slikari ili grafičari), dvije su bitne značajke koje čine grafički dizajn različitim od umjetnosti i primijenjenih umjetnosti:

  • poruku je potrebno oblikovati tako da je prepoznatljiva i razumljiva namijenjenoj publici
  • dizajner mora voditi računa o tehničkoj izvedbi

Identum uslugu grafičkog dizajna i ilustracija nudi kao dio aktivnosti osmišljavanja vizualnog identiteta, ali i samostalno za pojedina komunikacijska sredstva:

  • brošure, letci, posjetnice, plakati, memorandum, označivači, promotivni panoi,
  • dizajn ambalaže, dizajn proizvoda
Također nudimo i grafičku pripremu za sve oblike tiska. Mi ćemo u vaše ime kontaktirati tiskaru i pomoći u finalizaciji tiska. Isto tako, ukoliko nemate dogovorenu uslugu tiska, ponuditi ćemo vam najpovoljniju opciju i vrhunsku kvalitetu, u suradnji s tiskarama – našim partnerima.


Dizajn proizvoda i dizajn ambalaže


Osmislili ste novi proizvod kojeg želite plasirati na tržištu? Dopustite da mu udahnemo formu! Dizajn proizvoda i dizajn ambalaže - ovo je vrlo izazovan, kreativan i odgovoran proces, jedna od bitnijih etapa na putu do vašeg tržišta i jako utjecajni čimbenik uspjeha u promociji. Svatko bi želio imati takav proizvod, koji će osim kvalitetom osvojiti kupca i samim izgledom. Zapravo, kao i u životu, najprije se predstavljamo vanjštinom i tu osvajamo simpatije ili doživljavamo odbijanje. Izgledom proizvoda i izgledom ambalaže proizvod govori i komunicira, prije nego ga sam potrošač, kupac konzumira i uvjerava se u njegove ostale karakteristike (u kojem stupnju zadovoljava očekivanja kupca). 
Naš se stručni i kreativni tim trudi udovoljiti svim zahtjevima tržišta i pomaže vam u kreiranju kanala promocije i prodajte
. Pogledajte našu referentnu listu.

english | svenska
Izrada web stranica
Web shop
Web strategija i marketing
Što je "domena"
Vizualni identitet
Vizualni identitet web stranice
Grafički dizajn
SEO/SEM i društvene mreže
AdWords oglašavanje


Identum d.o.o.

Vrhovo 1
51 000 Rijeka

t. +385 51 637 800
f. +385 51 637 801

info@identum.hr